Afbeelding
Politie

Agente in Zeist mishandeld door twee meisjes en volwassen vrouw; politie zoekt getuigen en beelden

27 januari 2022 om 18:57 Misdaad

ZEIST De politie kreeg donderdag 27 januari rond 13.30 uur het verzoek om naar een school aan de Blikkenburgerlaan in Zeist te gaan in verband met een ruzie. Ter plekke bleek het conflict nog gaande en gingen agenten in gesprek met betrokkenen. Daarbij werden de agenten beledigd door een minderjarige jongen.

Na diverse waarschuwingen om te stoppen met beledigingen gingen de agenten over tot aanhouding van een 16-jarige jongen uit Zeist. Hij verzette zich hierbij hevig, zelfs nadat hij in het politievoertuig was geplaatst. Hierdoor sneuvelde een ruit van de politieauto.

MISHANDELING VAN AGENTE Tijdens deze aanhouding werd een agente door meerdere omstanders beledigd en mishandeld. Deze mensen – twee meisjes van 14 en 17 en een vrouw van 40 jaar, allen uit Zeist – zijn ook aangehouden. 

Na de aanhoudingen van de vier personen keerde de rust weer terug. De agente raakte gewond aan haar gezicht en moet zich onder doktersbehandeling stellen.

TIPS GEVRAAGD De politie doet nader onderzoek en roept getuigen of mensen met meer informatie op om zich te melden via tel. 0900-8844. Het doorgeven van beelden kan via dit formulier.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie