Afbeelding
Menno Bausch

Vrouw uit Zeist verdacht van steekincident en brandstichting

13 september 2023 om 13:46 Misdaad

NIEUWEGEIN/ZEIST Een 30-jarige vrouw uit Zeist zit vast voor het met een mes verwonden van twee mannen in een huisartsenpost in Nieuwegein, in de nacht van zondag op maandag. Deze vrouw wordt ook verdacht van betrokkenheid bij een woningbrand in Zeist dezelfde dag.

Rond 4.25 uur in de nacht van zondag op maandag 11 september kwam de melding binnen dat een 30-jarige patiënte uit Zeist in de wachtruimte van de huisartsenpost aan de Koekoekslaan in Nieuwegein twee personen met een mes verwondde. Deze beide mannen raakten hierdoor licht gewond. Kort hierna raakte een andere patiënte door nog onbekende oorzaak onwel. Zij kwam kort daarna te overlijden.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident en hoort diverse getuigen. Ook wordt onderzoek gedaan of er sprake is van causaal verband tussen het steekincident en het onwel worden van de vrouwelijke patiënte. De 30-jarige verdachte is aangehouden en zit nog vast voor onderzoek en verhoor.

De verdachte van het steekincident wordt ook verdacht van brandstichting in een woning in Zeist, eerder die zondag 10 september. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie