Opnieuw is er in Zeist een auto vernield,
Opnieuw is er in Zeist een auto vernield, Frans Bervoets

Opnieuw een auto vernield in dezelfde buurt in Zeist

16 november 2023 om 16:16 Misdaad

ZEIST ,,Vanochtend was het helaas de auto van mijn bonuspapa die het moest ontgelden. Bedrading onder de motorkap doorgeknipt, ramen ingeslagen etc.’’ Dat schreef Michelle Appeldoorn vandaag op haar Facebookpagina. 

,,De auto stond in de garage van de Promenade’’, vertelt ze. ,,Mijn bonuspapa ging vanochtend naar z’n auto toe met de bedoeling om daarmee naar z’n werk te gaan. En toen zag hij dat de raampjes kapot waren en dat de bedrading was doorgeknipt. Hij kon niet meer naar z’n werk. De auto staat inmiddels bij een garage om de schade te registreren.

Het is niet de eerste keer dat hier in de buurt auto’s worden vernield. Pas geleden was het nog mis op de Antonlaan. Er loopt hier gespuis rond. M’n bonuspapa heeft de politie gebeld en die vertelde dat hij online aangifte kon doen. En dat hij foto’s kon maken  voor de verzekering.’’ 

Michelle vervolgt: ,,Het lijkt erop dat degene die dit doet steeds een bepaald type auto’s uitzoekt. Vooral dieselauto’s. De VW Polo is dan het doelwit. De dader snijdt de leidingen eruit om ze door te verkopen, denk ik.’’

PETITIE

Michelle is van plan om een petitie te starten om ervoor te zorgen dat er camera’s komen in die parkeergarage. Maar volgens de berichten op Facebook wijzen betrokken partijen: gemeente, politie en woningbouwvereniging naar elkaar om dit te realiseren.

René Borkent
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie