Richard Groenendijk
Richard Groenendijk

Richard Groenendijk

vrijdag 25 november 2022 20:15 tot 22:00

UITVERKOCHT

Afgelopen seizoen speelde hij met zijn nieuwe show ‘Voor iedereen beter’ wederom de Nederlandse theaters plat. Deze voorstelling werd door zowel pers als publiek lovend ontvangen. Een lied uit deze show kreeg bovendien een nominatie voor de prestigieuze Annie MG Schmidtprijs.

Wegens het grote succes is Richard Groenendijk dit seizoen nogmaals met ‘Voor iedereen beter’ meer dan honderd keer in het land te zien! Een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment i´emand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard wel. ‘Voor iedereen beter’ is onwaarschijnlijk grappig en tegelijkertijd op sommige momenten diep ontroerend. Een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is e´cht voor iedereen beter!

Locatie