Joke L.C. van Beetem en Peter de Keijzer
Joke L.C. van Beetem en Peter de Keijzer Joke L.C. van Beetem

Kom KunstKado shoppen

zaterdag 26 november 2022 12:00 t/m zondag 27 november 17:00

Kom KunstKado shoppen 

Na de grote en goed bezochte Zomerkunst Expositie is het eind november weer tijd voor de jaarlijkse winterexpositie KunstKado.Zaterdag 26 en zondag 27 november beide dagen 12:00 - 17:00 uur. Kom Kado shoppen voor de feestdagen. 9 Kunstenaars van P’Arts tonen veelal kleiner werk tegen een schappelijke prijs.Beelden en tegeltjes in steen, schilderijen, grafische prints, fotowerk, kandelaars, lampen, beschilderde wijnkistjes, beelden in hout, glas mozaïek op vazen, vogelhuisjes en andere objecten.P’Arts Galerie de Gehoorzaal, Vijverhof 41, Den Dolder (op de het terrein van de WA Hoeve). 

Locatie

  • Galerie de Gehoorzaal
    Vijverhof 1
    3734da
    Den Dolder