Laura Fygi - All of me
Laura Fygi - All of me

Laura Fygi - All of me

zondag 27 november 2022 16:00 t/m 18:00

Op zondagmiddag 27 november presenteert niemand minder dan wereldster LAURA FYGI haar autobiografische boek ALL OF ME met een éénmalig feestelijk concert in theater FIGI te Zeist.

In aanwezigheid van bekend Nederland, rolt de directie vol trots de rode loper uit voor deze beroemde nazaat van het Theater Hotel. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn! Wees er alleen snel bij, want er is beperkt plaats voor dit unieke concert. Indien u ook het prachtige gedrukte koffietafel boek ALL OF ME bestelt, ligt een door Laura Fygi persoonlijk gesigneerd exemplaar uit de eerste editie van dit collector’s item voor u klaar na afloop van het concert. In haar intieme autobiografie ALL OF ME geeft Laura Fygi de lezer een unieke inkijk in zowel haar professionele als privéleven. ALL OF ME is zeker, het meest intieme en meest uitgebreide verhaal ooit verteld door Laura Fygi zelf. De vele foto’s in het boek zijn authentiek en nooit eerder gepubliceerd.  Het luxueuze ontwerp maakt dit boek tot een indrukwekkend collectors item op uw koffietafel.

Locatie

  • Hotel Theater Figi
    Het Rond 2
    3701hs
    Zeist