Afbeelding

Make a Wish Santa Run

zaterdag 10 december 2022 14:30

In de middag om 14:00 Kleurt Zeist Rood/ Wit en de straten vullen zich met allemaal Kerstmannen en Kerstvrouwen.. Dat is natuurlijk de jaarlijkse Santa Run die wordt gehouden!
Alle Santa’s verzamelen zich bij Winter Wonderland Zeist om 14:00 uur. Daar kunnen zij zich nog eventueel last minute inschrijven om hun het goede doel te ondersteunen Stichting Make a Wish.
Make-A-Wish Nederland vervult ieder jaar ruim 450 liefste wensen. Om deze wensen te vervullen steunt Make-A-Wish Nederland op donateurs, vrijwilligers en fondsenwervende evenementen. Meer hulp betekent dat meer wensen in vervulling gaan en wij samen het verschil maken. Winter Wonderland wil Make a Wish daarom graag steunen.
De opbrengst van de Santa Run gaat volledig naar Make a Wish. Zo kunnen we met elkaar een allerliefste wens van een ziek kind in vervulling kunnen laten gaan!

Om 14:30 start de warming up met Het Foute half uur Show.Waarna de spieren warm zijn, maken we ons klaar voor de start!
Het schot klinkt ren om 15:00 alle kerst mannen en vrouwen rennen of lopen door de straten van Zeist, Heel Zeist kleurt rood!
Nadat alle runners terug zijn, word er natuurlijk een drankje gedronken en zullen velen een gezellige middag van maken met diverse live artiesten.
Voor de beste runners uit de drie verschillende runs hebben wij leuke prijzen en mogen zij op het podium. Voor onze kleine runners hebben wij divers entertainment deze dag.
Dus kom zie en beleef Santa Run Zeist!
En jij beleeft een gezellige dag midden in ons bruisende Zeist en je Kerstpak mag je natuurlijk houden!
Winter Wonderland warmte en gezelligheid in jouw decembermaand!

Info op https://winterwonderlandzeist.nl/events/santa-run/

Locatie