winterwandeling gilde zeist

zondag 11 december 2022 10:00 tot 12:00

Gilde Zeist – Winterwandelingen rondom Austerlitz

Gedurende de maanden december t/m maart organiseert Het Gilde weer prachtige wandelingen voor ‘vroege vogels’. Dus natuurliefhebbers die op de zondagochtend vroeg uit de veren zijn en belangstelling hebben voor een wandeling in een van de landgoederen rondom Austerlitz. Het looptempo ligt niet al te hoog. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Er zijn tijdens de route stops om deelnemers iets meer te vertellen over flora, fauna en het culturele  erfgoed op het landgoed. De data:

Zondag 11 december     een bezoek aan Landgoed Noordhout.

Zondag 8 januari     wordt Landgoed Bornia – Heidestein bezocht.

Zondag 12 februari     Den Treek – Henschoten (o.a. de Pyramide) en tot slot

Zondag 12 maart de     streek rondom Het Beauforthuis inclusief het Bosmuseum

We vertrekken om 10.00 uur vanaf de bushalte op het Dorpsplein in Austerlitz. Deelnemers betalen €  2,50. Met uitzondering van de wandeling op 8 januari is het mogelijk om de hond mee te nemen, mist aangelijnd.

Locatie