Bijeenkomst: Senioren op toekomst voorbereid
Bijeenkomst: Senioren op toekomst voorbereid shutterstock

Bijeenkomst: Senioren op toekomst voorbereid

dinsdag 13 december 2022 14:00 tot 16:00

ASZ (Algemene Senioren Vereniging Zeist), welzijnsorganisatie MeanderOmnium, Kerk en Samenleving en de Gemeente Zeist organiseren vier informatie- en discussie bijeenkomsten voor senioren over de mogelijkheden (voorzieningen, woningaanpassingen, ondersteuning) voor het zelfstandig thuis blijven wonen.

Medewerkers van het Sociaal Team, de woningbouw en de gemeente komen aan het woord, terwijl u ook bij hen terecht kunt met uw vragen. Bijvoorbeeld: kan ik in aanmerking komen voor huishoudelijke hulp als me dat zelf niet meer lukt? Kan er een traplift in mijn woning geplaatst worden? Mag ik een mantelzorgwoning in mijn tuin plaatsen? Hoe schrijf ik me in voor een andere huurwoning bij WoningNet? Of hoe kom ik aan een geschikte senioren woning?

Er is een welkom met koffie en thee, zaal open kwartier voor aanvang. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer informatie vindt u op www.seniorenzeist.nl of kunt u opvragen bij Lia van Dijk,  voorzitter ASZ 06 53 83 62 38 of Carolien Satink, sociaal werker MeanderOmnium, 06 28 24 74 53.

Locatie