Afbeelding
Filmhuis Parklaan Driebergen

Tegelijkertijd Moeder

dinsdag 6 december 2022 20:00 tot 22:37

Soms ligt er een verhaal begraven onder een ander verhaal. In het geval van deze film van Pedro Almodóvar heel letterlijk. 

In deze film laat de regisseur in topvorm zien. Hij spreekt zijn Spaanse landgenoten aan op hun omgang met het verleden, met het ongemak dat leugens baart. Behendig weeft hij het grote historische en het minstens even complexe psychologische verhaal door elkaar. Door de diepgang die hij zijn personages meegeeft (en door ze ook hilarisch, hysterisch en hypocriet te laten zijn) wordt het persoonlijke weer politiek.

De filmrechten maken het niet mogelijk om meer over deze film te schrijven. Op de website leest u meer (www.filmhuisparklaan.nl) over deze film en wat er nog meer op het programma staat. Meld u aan en lees wat er nog meer op het programma staat. U kunt zich daar ook inschrijven voor alle aankondigingen. U weet dan waar u elke eerste dinsdag en derde vrijdag van de maand heen kunt gaan. Na afloop is er altijd gelegenheid om na te praten en een glas te drinken. 

Locatie