Dansen met Retro Deluxe in De Peppel
Dansen met Retro Deluxe in De Peppel nvt

Dansavond Retro Deluxe in De Peppel

zaterdag 28 januari 2023 21:00 tot 2:30

Op zaterdag 28 januari kunnen de voetjes van de vloer in Poppodium De Peppel. Retro Deluxe is een dansavond met meezingers, classics, tijdloze beats en nieuwe parels, van de sixties tot en met de jaren 10. De dj’s deze avond zijn bekend van feesten als 80’s Verantwoord, 90’s NOW en Zer00’s Heroes en weten iedereen te vermaken met hun muziek. De deuren op de Montaubanstraat 106 gaan open om 21.00 uur en tickets zijn voor € 10,- verkrijgbaar via www.peppel-zeist.nl. 

Dit is alweer de derde editie van de steeds populairdere dansavond Retro Deluxe. Poppodium De Peppel staat wederom klaar om iedereen te ontvangen en los te zien te gaan op onbeschaamde hits en onvergetelijke klassiekers van toen en nu. De dj’s schakelen moeiteloos tussen alles wat los en vast zit om er een onvergetelijke avond van te maken. Deze avond mag je weer eens je 70’s blouse of gogo-laarzen uit de kast trekken.

Locatie