Afbeelding
Georgien Overwater

De Regels van Floor (8+)

zaterdag 28 januari 2023 19:30 t/m 21:00

Regel 1.

Als je Floor heet, moet je altijd een theatervoorstelling krijgen! 

Na de succesvolle boekenreeks van Marjon Hoffman en de met een Emmy Award bekroonde televisieserie, komt De regels van Floor nu in het theater! Een geweldige familievoorstelling doorspekt met humor en herkenbare familieproblemen. In het leven van de 11-jarige Floor gaat alles precies volgens plan. Oké, er komt best een grote verandering aan, Floor gaat na de zomervakantie naar de middelbare school, samen met haar beste vriendin Margreet. De toekomst ziet er rooskleurig uit. Maar dan heeft haar vader een verrassing…

Illustratie: Georgien Overwater

Tekst : Marjon Hoffman & Ernst Jan van Rossen

Supervisie script : Don Duyns

Locatie