Themadag: Als kanker je raakt

donderdag 12 oktober 2023 10:30 tot 15:00

Thema: Zin in leven. Opgave: www.alskankerjeraakt.nl/aanmelden-bijeenkomsten/

Themadag van stichting’ als kanker je raakt’ met als thema: Zin in leven. Dit is een kleinschalige ontmoetingsdag met maximaal 12 deelnemers voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten. Kanker ontwricht je bestaan. Er is een diep besef van kwetsbaarheid en eindigheid en er komen vragen boven die gaan over kwetsbaarheid, over hoe nu verder? Hoe leef ik mijn leven? Deze dag, met een afwisselend programma, staat in het teken van ontmoeting,(h)erkenning en bemoediging.
Wanneer: 12 oktober Waar: Woudenbergseweg 703711 AB, Austerlitz (Utrecht)Tijd: Van 10.30 – 15:00 uur (Inloop vanaf 10:15 uur)
Opgave: www.alskankerjeraakt.nl/aanmelden-bijeenkomsten/

Kosten: Er zijn geen kosten aan deze dag, lunch wordt verzorgd

Locatie