Speurtocht naar verbondenheid

dinsdag 3 oktober 2023 14:00 tot 16:00

Gratis; aanmelden: wegwijzer@seniorenzeist.nl of op 06 51194569.

Op 3 oktober 2023 organiseert ASZ voor geïnteresseerden een  speurtocht naar verbondenheid. Deze speurtocht wordt gehouden in de “Week van de eenzaamheid”. Veel mensen hebben een hekel aan het woord eenzaamheid en willen daar ook niet mee geassocieerd worden. Wel hebben we allemaal de wens verbonden te zijn met andere mensen en een netwerk te hebben in goede en slechte tijden. Bij het ouder worden verlies je mensen om je heen, maar de behoefte aan contact blijft. 

De reden om op 3 oktober van 14.00- 16.00 uur mee te doen aan de Speurtocht naar Verbondenheid. Op een bekende wijze opnieuw naar verbondenheid kijken en wie weet nieuwe contacten opdoen.

Voor een korte wandeling, van circa 1,5 kilometer, gaat u in kleine groepjes vanuit het Torenlaan Theater, Torenlaan 38, op stap. Onderweg doet u met elkaar de nodige opdrachten. Tijdens een gezellig samenzijn zal een jury op een verrassende wijze de “prijzen” uitreiken. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit.

Ook bij slecht weer gaat de activiteit door, we blijven dan binnen in het Torenlaan Theater.

De activiteit wordt georganiseerd door ASZ-leden Hennie de Boer en Marieke van Gemeren.

U kunt zich vooraf aanmelden via de email: wegwijzer@seniorenzeist.nl of telefonisch op 06 51194569.

Locatie