Forever Folk Festival in De Peppel
Forever Folk Festival in De Peppel -

Forever Folk Festival in De Peppel: Cesair + Sunfire + Pyrolysis

zaterdag 7 oktober 2023 19:00 tot 23:59

Cesair

Verheug je, laat los en adem uit! Laat je meevoeren in een dromerige trance, terwijl Cesair je begeleidt in een mythische wereld van fantasie en betovering. Deze opzwepende mix van oosterse klanken met moderne Europese folk zal je doen ontspannen en tot rust komen. Geef je over aan de warme omhelzing van deze diepgaande muziek en je zult opgeladen wakker worden.5000 jaar geleden werden onze uitgestrekte oceanen bevaren door een mythologische prinses genaamd Cesair. Nu zijn de hoofdstukken van haar reis op zang gezet; haar verhalen zijn verweven door melodie en teksten. Haar legende wordt bewaard door de band die haar naam heeft aangenomen. Kom en beleef de reis; laat Cesair je bevrijden!

Sunfire

De Nederlandse band Sunfire is als soloproject begonnen, maar binnen de kortste tijd tot een hechte vijfkoppige eenheid uitgegroeid. Ze staan tot buiten de grenzen van Nederland bekend om hun eigen en vernieuwende western folk stijl. Een moderne mix van stevige americana, folk, country, bluegrass en rock. Sunfire wist met hun vrolijke, energieke, maar ook diepgaande muziek binnen no time de harten van vele trouwe fans te veroveren. Hun live optredens zijn dan ook een verrijking voor elk podium. Met hun unieke sound, rauwe vocals, meeslepende melodieën en complexe lagen weten zij elk publiek op passende manieren te vermaken. Een combinatie die geen muziekliefhebber onberoerd laat.

Pyrolysis

Met blote voeten en akoestische instrumenten verandert Pyrolysis de rauwe chaos van het leven in muziek. Met een nadruk op nostalgische melodieën spelen ze stormachtig snelle en energieke liederen over hoop, moed, vriendschap en andere aspecten die het leven echt maken. Zo komt er af en toe een regenachtige ballade voorbij, maar wordt er vooral met elkaar gelachen en gedanst. In het eigen werk van Pyrolysis zijn duidelijke invloeden van Keltische folk te horen, wat ervoor zorgt dat er overal meteen een intieme pub sfeer hangt, waardoor iedereen als vrienden weer naar huis gaat.

Locatie