Ronald Douglas
Ronald Douglas R. Douglas

Jazzcafé Zeist • Ronald Douglas Trio

zondag 8 oktober 2023 17:00 tot 19:00

Ronald Douglas heeft soepele benadering van teksten en improvisatie en wint als eerste Europeaan een Worldwide Online Jazzvocal Competitie in 2006 in Amerika. Hij was de zanger van het  Timeless Orchestra en heeft opgetreden met het Metropole Orkest, Skymasters, Ricciotti Ensemble, Marinierskapel der Koninklijke Marine etc. Hij werkte o.a met Rob Pronk, Jerry van Rooyen, John Clayton jr., Rita Reys en Mark Murphy. 

Ronald Douglas - zang

Rob van Bavel - piano

Kasper Kalf -bass 

Dit concert is gecureerd door Deborah J. Carter. De volgende concerten in 2024 zullen worden ingevuld door de Utrechtse vocalist Henk Kraaijeveld. Het jazzcafé Zeist is een samenwerking van de Stichting Jazz And World Music Zeist (JAW-Z) met Slot Zeist met medewerking van het Nationaal Podiumplan. De concerten in de mainstream jazz binnen het American Songbook repertoire (denk aan Ella Fitzgerald, Stan Getz, Oscar Peterson, etc.) vinden plaats in de splinternieuwe Orangerie van Slot Zeist (Zinzendorflaan 1). Het zijn concerten in een kamermuzikale setting in trio formaat zonder slagwerk.

Locatie