Deborah J. Carter
Deborah J. Carter M. Lotz

Jazzcafé Special • Deborah J. Carter Trio

zondag 12 november 2023 15:00 tot 18:00

‘Jazzcafé Zeit Special’ izm Jazz On The Sofa

Tijden zijn gezwijzigd. Drie sets van 30 minuten om 15, 16 en 17 uur. Tegen een meerprijs kunt u dezelfde dag ook de concerten van het Jazzfestival ‚Jazz On The Sofa‘ bezoeken. Dit vind plaats op verschillende locaties tussen 15-18 uur in en rond het slot Zeist. 

Tickets via: http://jazzonthesofa.nl 

Deborah J. Carter komt uit de USA en is een internationaal actieve jazzvocaliste met diverse CD’s op haar naam. Ze toerde met haar eigen groep in veel landen zoals Japan, China, Spanje, Duitsland, Brazil, Colombia, Azerbeidzjan en vele anderen. In Nederland was en is ze de afgelopen jaren regelmatig te horen in de theaters en clubs met New York Round Midnight, Zandscape, en Ben van den Dungen. Voor deze concerten zal ze ook enkele stukken van haar laatste release  ’Armando‘ een ‘vocal tribute to Chick Corea‘ laten horen. 

Deborah J. Carter - zang
Mark van Zandbergen - bass
Jean Raabs - gitaar 

Dit concert is gecureerd door Deborah J. Carter. De volgende concerten in 2024 zullen worden ingevuld door de Utrechtse vocalist Henk Kraaijeveld.Het jazzcafé Zeist is een samenwerking van de Stichting Jazz And World Music Zeist (JAW-Z) met Slot Zeist met medewerking van het Nationaal Podiumplan. De concerten in de mainstream jazz binnen het American Songbook repertoire (denk aan Ella Fitzgerald, Stan Getz, Oscar Peterson, etc.) vinden plaats in de splinternieuwe Orangerie van Slot Zeist (Zinzendorflaan 1). Het zijn concerten in een kamermuzikale setting in trio formaat zonder slagwerk.

https://www.facebook.com/jazzcafezeist/

https://www.slotzeist.nl/agenda/jazzcafe-zeit-special-izcm-jazz-on-the-sofa

Locatie