De Panboscross is leuk voor jong en oud
De Panboscross is leuk voor jong en oud Hardloopgroep Bosch en Duin

Sinterklaascross

zondag 5 november 10:30 - 12:30

Sint start deze bijzondere editie van de Panboscross, een loopevenement voor jong en oud in de bossen van Zeist.Het parcours gaat langs onverharde paden en over een mooie heuvel. De route wordt met pijlen aangegeven en is geheel autovrij. Jonge kinderen rennen onder begeleiding van pieten een ronde van 1 kilometer. Volwassenen en (oudere) kinderen leggen een parcours af van 3 kilometer dat met linten is uitgezet. Elke kilometer is gemarkeerd en bij de start/finish is een waterpunt.In (maximaal) twee uur tijd kun je jezelf uitdagen in snelheid en het aantal rondjes dat je loopt. Of misschien ren je liever in een rustiger tempo, genietend van de prachtige omgeving van het Utrechts Landschap. Elke loper een prestatie op eigen niveau, precies dát is de kracht van de Panboscross. We kijken er iedere maand weer naar uit om onze vaste én nieuwe deelnemers te begroeten. Onder alle deelnemers worden kleine verrassingen verloot en voor kinderen tot13 jaar is bij deelname een medaille inbegrepen.

Locatie