Nederland, Delft, 2021
Veldhuis & Kemper, ‘Hou dat vast’, theater de Veste, delft
Foto: Bob Bronshoff
Nederland, Delft, 2021 Veldhuis & Kemper, ‘Hou dat vast’, theater de Veste, delft Foto: Bob Bronshoff Bob Bronshoff

Veldhuis & Kemper

zaterdag 4 februari 2023 20:15 t/m 22:00

“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt” – Schopenhauer. Deze uitspraak vormt de basis voor Hou Dat Vast, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Een hilarische, confronterende en ontroerende avond over vriendschap, relaties en liefde.

Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is... Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus.

Algemeen Dagblad ? ? ? ? “Veldhuis & Kemper zijn helemaal terug”

Locatie