‘Praat Hof’, in gesprek over verlies en rouw

dinsdag 21 maart 2023 19:45 tot 21:00

Dorpsgenoot Roelof Hovenkamp organiseert de komende maanden een aantal bijeenkomsten waar we misschien allemaal wel mee te maken krijgen of hebben gehad. In ‘Praat Hof’ biedt hij de mogelijkheid om in gesprek te gaan met ervaringsdeskundigen over thema’s zoals verslaving, burn-out en narcisme. Praat Hof is een lokaal initiatief waar Doldenaren kennis kunnen delen.

Dinsdag 21 maart: Rouw en Verlies met Aniek Bax

Tijdens deze bijeenkomst gaan we met Aniek in gesprek over verlies en rouw. Verlies is iets waar iedereen mee te maken krijgt. Hoe je omgaat met dat verlies, hoe je rouwt, dat is voor iedereen verschillend. Wat heb je zelf nodig bij rouw, wat werkt voor jou? Hoe kun je iemand steunen die te maken krijgt met verlies? Dat komt deze avond aan bod.

Aniek Bax heeft in 2021 de opleiding Verlieskunde afgerond aan HBO Drechtsteden.

19:45u inloop met koffie en thee | 20:00u start programma | 21:00u napraten

Locatie Pelita, Doctor Ramaerlaan 2, Den Dolder | Entree €3,-

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@hofvanhovenkamp.nl

Hof van Hovenkamp organiseert naast Team- Hei- en Strategiedagen voor bedrijven ook Buitendagen voor medewerkers die uit balans zijn, vastlopen in het werk of privé. We bieden altijd een 100% buitenervaring en bekijk ook de nieuwe Buitendag film op de website.Kijk voor meer informatie op de website: www.hofvanhovenkamp.nl.

Programma:

Rouw en verlies, 21 maart

Burn-out, 18 april

Narcisme, 16 mei

Hoe help ik een verslaafde?, 20 juni