Afbeelding
Filmposter

Den Dollywood: Soof 3

vrijdag 24 maart 2023 20:30 tot 22:30

In deze derde film moet Soof (Lies Visschedijk) in een toch al razend drukke periode dealen met slecht nieuws, waar ze besluit met niemand over te praten. Zij grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken (hoewel ze die ene belangrijke vraag aan haar arts wel durft te stellen). Zij moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt. 

Ondertussen mag de uit India overgekomen familie niet weten dat zij en haar ex Kasper (Fedja van Huêt) gescheiden zijn. En komt beste vriend Jim (Dan Karaty) Soof ophalen voor een verrassingsvakantie in Parijs. Ze gaan, terwijl niemand weet waar ze is. 

Filmhuis Den Dollywood is te vinden in het prachtige witte Hoofdgebouw op de Willem Arntszhoeve aan de Vijverhof 26 in Den Dolder.  De kosten bedragen € 5,- per ticket. De prijs is inclusief een drankje en een snackje. Voor informatie: www.dendollywood.nl contact: filmhuisdd@gmail.com

Locatie