Moestuin Vollenhoven B.V.
Moestuin Vollenhoven B.V. Moestuin Vollenhoven B.V.

Open Moestuindag Landgoed Vollenhoven

zaterdag 25 maart 2023 10:00 tot 16:00

Vier het begin van de lente op de moestuin! Thomas en Heleen staan voor je klaar om je rond te leiden over de prachtige moestuin. Leer meer over de manier waarop groenten op een natuurvriendelijke manier verbouwd worden, loop door de bloementuin en ontmoet de Berkshire varkens en kippen. Er is een gezellige boerenmarkt en voor de kleintjes is er een springkussen. Kom langs tussen 10:00 - 16:00 uur! Rondleidingen starten elk heel uur, aanmelden is niet nodig.

Op de door gaandeweg van Utrecht naar Zeist kan de oplettende Zeistenaar niet ongemerkt voorbijgaan aan het Grote Huis van Landgoed Vollenhoven. Dat daarachter een waar paradijs schuilgaat weten minder mensen. De historische Moestuin is zo’n plek wat een paradijs op zichzelf is te midden van deze mooie ambiance.