Franca de Jonge | Qigong trainer White Sun Qigong
Franca de Jonge | Qigong trainer White Sun Qigong Franca de Jonge

Ben jij ook niet gemaakt voor een stressvol, druk leven met veel prikkels en indrukken?

maandag 27 maart 19:45 - 21:15

Als je eerlijk bent gaat het tegen je natuur in, de hele tijd in een “doe-stand” staan. Verlang je naar meer rust en minder ruis? Naar meer leven vanuit “zijn”? Zou je je energieker en levendiger willen voelen? Niet om meer te kunnen doen, maar om ontspannender, speelser en lichter in het leven te staan? Er is een ander pad, waarin je je eigen natuurlijke ritme kan volgen. Ik laat je graag kennis maken met deze eeuwenoude daoïstische weg.

Qigong is meditatie in beweging.  Wil jij op een zachte, ontspannen manier aan je vitaliteit en levenskracht werken? Met Qigong leer je werken en meebewegen met het ritme van de seizoenen, het ritme van de dag, en je interne ritme.

De lessen bestaan uit een mix van de dynamischere yang vormen gecombineerd met de rustigere yin vormen. In de ochtend zijn de lessen bedoelt op het verhogen en het vrijmaken van je energie. In de avond zijn de lessen gericht op de dag loslaten en tot rust komen.

In de onderstroom stemmen we af op het onderliggende thema van de reeks. De groep is klein en overzichtelijk. We trainen voornamelijk zittend op een stoel of staand.

Qigong is een toegankelijke weg naar meer vitaliteit en levensenergie, ook als je denkt dat je niet kan mediteren. En vooral als je denkt dat je niet sportief, lenig, soepel, fit of dun genoeg bent!

Je hoeft namelijk niet lang stil te zitten, of jezelf in allerlei uitdagende houdingen te brengen.

Qigong leert je om op een zachte, liefdevolle manier, af te stemmen op je lichaam, geest en adem.

Gun jezelf de tijd en de ruimte om naar de wijsheid van je lijf te leren luisteren. Stap voor stap, kun je spanningen en blokkades in je lijf gaan loslaten, waardoor je energie beter kan gaan stromen. Op je eigen ritme en op een manier die helemaal is afgestemd op jouw weg naar meer flow en verbinding met jezelf.

Ervaren wat Qigong is? Bekijk dan een van mijn online lessen en train gelijk mee. Ik deel graag mijn kennis en ervaring met jou. Mijn inzet is om je waardevolle hulpmiddelen te geven zodat je energie voluit mag gaan stromen. Ontvang je deze graag? Geef je dan op voor mijn lessen reeks. Heb je nog vragen? Stuur me gerust een berichtje.

De kosten voor een reeks van 8 lessen is €140,-

Alle informatie kun je vinden op qi-lessen.nl

Locatie