Reiki beoefenen helpt onder meer om diep te ontspannen en steeds weer je balans te vinden.
Reiki beoefenen helpt onder meer om diep te ontspannen en steeds weer je balans te vinden. Foto: Monique Kooijmans

Vierweekse Reikigroep

maandag 27 maart 19:30 - 22:00

Start je week met deze vierweekse Reikicirkel! Elke week een moment van rust. Van stilte en diepe ontspanning. Van ‘zijn’ met wat er is. En dat op maandag :). Een krachtige start van je week! Voor iedereen met een graad in Reiki. 

Wekelijks openen we in een cirkel. Daarna geef en ontvang je in stilte een volledige Reikibehandeling, in groepsverband. Vervolgens is er ruimte om ervaringen te delen en van elkaars inzichten te leren. Vier avonden komen we samen in dezelfde groep. Reikibeoefenaren in de eerste graad, tweede graad en mastergraad zijn welkom. We beoefenen in de traditie van Usui Shiki Ryoho. 

De avonden worden gefaciliteerd door Anne Boerrigter. Zij is sinds 2012 Reikimaster in de traditie van Usui Shiki Ryoho en aangesloten bij The Reiki Alliance. 

Meer informatie, ook over hoe je je kunt aanmelden, vind je op https://www.zoveelzonlicht.nl/agenda/vierweekse-reikigroep-1-van-4/.

Locatie