Zeister harmonie KZHM tijdens Voorjaarsconcert 2022 in Sionskerk
Zeister harmonie KZHM tijdens Voorjaarsconcert 2022 in Sionskerk Roland Vaandrager

Zeister harmonie KZHM presenteert La Fiesta

zaterdag 1 april 2023 19:45 tot 22:15

De Zeister harmonie KZHM, onder leiding van Bert Willemsen, nodigt je uit voor een sfeervolle muzikale avond in de Sionskerk in Zeist. Onder het thema La Fiesta zullen er stukken in allerlei verschillende genres te horen zijn, van traditionele symfonieën tot hedendaagse popmuziek. Alle stukken zijn gekozen om het concert zo verrassend, uitdagend en feestelijk mogelijk te maken. Hiervoor werkt het orkest bovendien samen met organist Peter van Nes. Daarnaast is dit de eerste keer dat het Opstaporkest van het KZHM, bedoeld voor beginnende muzikanten, te horen zal zijn. Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen in de Sionskerk!

La Fiesta is op 1 april 2023. Het voorprogramma start om 19:45 en de zaal opent om 19:30. Kaarten zijn aan de deur te verkrijgen en online op kzhm.nl/reserveren

Locatie