Afbeelding
Fred Manschot

Feestelijke pinksterdienst met orgel en trompet in Het Witte Kerkje - Huis ter Heide

zondag 28 mei 2023 10:00 tot 11:15

Het pinksterweekend staat voor de deur. Een moment om te vieren, maar misschien ook wel een moment voor bezinning en inspiratie. Op 28 mei staan de deuren van Het Witte Kerkje voor u open.

We vieren samen Pinksteren. Om 10.00 uur begint de feestelijke dienst waarin het pinksterverhaal wordt verteld en er mooie muziek klinkt. Voorganger is onze wijkpredikant ds. Ardin Mourik. Naast het prachtige Adema-orgel klinkt in deze dienst ook de trompet. We zingen veel bekende pinksterliederen. Het belooft een mooie dienst te worden voor jong en oud. Na afloop drinken we koffie en thee, bij mooi weer buiten. Of u nu al jaren komt, of misschien nieuwsgierig bent; wees welkom. 

Locatie