een leuke ochtend met ontmoeting, uitwisseling en muziek
een leuke ochtend met ontmoeting, uitwisseling en muziek Rosanne Faber

Meet-up Levenskunst 2.0

zaterdag 10 juni 2023 10:00 tot 13:00

Uitnodiging voor iedereen die leeft met een ziekte of beperking: kom naar onze meet-up op 10 juni. Op deze ochtend delen we ervaringen over prettig leven met een kwetsbaar lijf tijdens een gezellig samenzijn met heerlijke lunch. Georganiseerd door Mijn Leven 2.0, platform voor leven met een ziekte of beperking in de provincie Utrecht.

Hoe leef je zo prettig mogelijk als je lichaam niet meewerkt? Welke inzichten helpen je daarbij? Dat vraagt om ‘Levenskunst 2.0’ en dáár gaat het op deze ochtend over. ‘Ons motto is: samen weten we meer en ‘afkijken’ mag’, aldus Mia Willems, één van de initiatiefnemers.

Balanceren is Levenskunst

Leven met een ziekte of handicap is vaak een kwestie van balanceren. Hoe vind je de juiste balans tussen ontspanning en bezig zijn, of tussen (medische) afspraken en leuke dingen doen? Onder leiding van gespreksleider en levenskunstenaar Hanneke Dullemond gaan we over dit thema in gesprek. Daarna kun je tijdens twee workshops kennismaken met manieren die kunnen helpen bij het vinden van plezier in het leven. En we eindigen met een Surinaams Caribische lunch, verzorgd door Bij Randolf uit Driebergen. 

Wees welkom!

We gaan voor een leuke ochtend met ontmoeting, uitwisseling en muziek. 

Iedereen is welkom; het maakt niet uit of je nog maar net of al langer leeft met een ziekte of beperking en het doet er ook niet toe of je beperking zichtbaar of onzichtbaar is. Deur open 9:45 uur, aanvang 10:00 uur. Deelname is kosteloos. Het gebouw van iCON healthcare aan de Utrechtseweg 129 in Zeist is goed toegankelijk, er zijn max. 20 plaatsen en er zijn voldoende rolstoelplaatsen beschikbaar. 

Graag wél vooraf aanmelden.via https://www.mijnleventweepuntnul.nl/meet-ups-levenskunst-2-0/