Thailo Van Ree Trio
Thailo Van Ree Trio Thailo Van Ree

Jazzcafé Zeist met het Thailo van Ree Trio

zondag 11 juni 2023 17:00 tot 19:00

Jazzcafé Zeist Zondag 11 juni 17 -19 uur, Orangerie van Slot Zeist (Zinzendorflaan 1)

Thailo van Ree, viool
Wouter Poot, gitaar

Marijn van de Ven, contrabas

Thailo van Ree is een Utrechtse jazzviolist. Geïnspireerd door violisten als Stéphane Grappelli en Jean-Luc Ponty speelt hij op geheel eigen wijze Early Jazz (Swing), Bossa Nova en Blues. In 2016 bracht hij zijn eerste EP ‘Body & Soul’ uit, en in april dit jaar verscheen zijn CD ‘The Journey’.

Tickets via: https://www.slotzeist.nl/agenda/jazzcafe-11-6-23

Het jazzcafé Zeist is een samenwerking van de Stichting Jazz And World Music Zeist (JAW-Z) met Slot Zeist met medewerking van het Nationaal Podiumplan. De concerten in de mainstream jazz (denk aan Ella Fitzgerald, Stan Getz, Oscar Peterson, etc.) vinden plaats in de splinternieuwe Orangerie van Slot Zeist (Zinzendorflaan 1).


Locatie