Ekatarina Leventhal
Ekatarina Leventhal Leks Theatercompagnie

Muziektheatervoorstelling ‘De Grens’ door Ekatarina Leventhal

zondag 11 juni 2023 14:30 tot 16:30

In deze persoonlijke vertel- en muziekvoorstelling neemt zangeres en harpiste Ekaterina je mee op de weg die zij als tiener aflegde toen ze als vluchtelinge uit Oost-Europa in Nederland terecht kwam. Ekaterina omlijst haar aangrijpende verhaal met muziek, zang en harpspel.

Eketerina Levental en regisseur Chris Koolmees hebben met de enscenering van ’De Grens’ een muziektheatervoorstelling gemaakt, waarin de zangeres een belangrijke periode uit haar leven vertelt. Hoe zij als kind met haar ouders Oost-Europa moest verlaten en in Nederland als vluchteling is terechtgekomen. Dit  aangrijpende verhaal wordt omlijst met muziek, zang en harpspel.

De Grens is een bijzonder en –in deze tijd- zeer herkenbaar verhaal en ook het vervolg op de voorstelling De Weg die zij gaf in augustus 2022 in het Slottuintheater.

De toegang is gratis, wel met toegangsbewijs te verkrijgen via: https://www.torenlaantheater.nl/evenement/de-grens/ 

Organisatie: werkgroep Inter Cultuur van CultuurZeist.


Locatie