Valerie Ritchie van The Parental Coach
Valerie Ritchie van The Parental Coach @justclick fotografie

Gratis workshop: Minder strijd in huis

woensdag 14 juni 2023 10:00 tot 11:15

Hebben jouw kinderen wel eens ruzie? Voel jij je regelmatig als een politieagent en word je er gek van om ze steeds uit elkaar te moeten halen? Emoties als boosheid komen bij kinderen heel regelmatig voor. Maar hoe ga je hier als ouder nou op een positieve manier mee om? Hoe begeleid jij je kind zodat zij zelf leren met dit soort emoties om te gaan en het gezelliger in huis wordt? 

Schrijf je in voor de workshop ‘Minder strijd in huis met Positive Discipline’ en leer hoe je kunt zorgen dat je kind vaker naar je luistert, hoe het brein werkt met heftige emoties en hoe je boze buien kunt verminderen.

Wanneer: woensdag 14 juni van 10:00-11:15 uur online via Zoom

Interactief, kleinschalig en persoonlijk (maximaal 20 mensen)

Inschrijven: https://theparentalcoach.com/nl/workshop of via valerie@theparentalcoach.com