Klankschalenconcert in Zeist
Klankschalenconcert in Zeist www.karbonkel.nl

Klankschalenconcert in Zeist op woensdag 14 juni

woensdag 14 juni 2023 20:00 tot 21:00

Op woensdag 14 juni van 20.00-21.00 uur wordt er weer een klankschalenconcert gegeven bij Edelsteenwinkel Karbonkel in het centrum van Zeist.

Laat je een uur meenemen door de kracht van de magische klankschalen. Je hoeft er niks voor te doen of te kunnen. De klankschalen zorgen voor een diepe, innerlijke rust, waardoor je spanning en gedachten vanzelf loslaat. Dit uur op de woensdagavond zorgt ervoor dat je je energie oplaadt. Zodat je de deur uitstapt met meer energie dan je binnenkwam. Je bent van harte welkom alleen, met je partner, een vriend(in) of een familielid. Aanmelden is verplicht. Voor meer informatie en aanmelden ga naar: https://karbonkel.nl/klankschalenconcert-zeist

Locatie