Kom lekker hardlopen in de natuur en verlaag je stress door mindful hard te lopen

zaterdag 17 juni 10:00 - 11:00

Ben je op zoek naar een gezonde manier om in beweging te blijven en wil je je hardloopprestaties verbeteren? Dan zijn de nieuwe mindful hardlooptrainingen bij de Orbit echt iets voor jou! Tijdens deze wekelijkse trainingen leer je de juiste looptechnieken, ademhalingsoefeningen en hoe je in ontspanning kunt hardlopen. Dit alles terwijl je geniet van de prachtige natuur om je heen.

Voorbeeld van een training:
10.00 uur: Warmlopen en loopscholing

10.15 uur: Meditatieoefening met een mantra

10.25 uur: Hardlopen met focus op neusademhaling

10.40 uur: Hardlopen met verschillende ademhalingstechnieken

10.50 uur: Cooling down en bodyscan

11.00 uur: Einde training                                                                                                                

De trainingen zijn geschikt voor beginnende hardlopers. Snelheid is niet belangrijk, want Iedereen kan op zijn eigen tempo lopen. De training vindt plaats op zaterdagochtend van 10 tot 11 uur. We verzamelen bij de Orbit, gevestigd aan de Odijkerweg 144 in Zeist, en lopen van daaruit de prachtige natuur in. Meer informatie over de trainingen en aanmelden kan via de website deorbit.nl/mindful-hardlopen.


Locatie