Trainer Kevin
Trainer Kevin prive archief

Kom lekker hardlopen in de natuur en verlaag je stress door mindful hard te lopen

zaterdag 17 juni 2023 10:00 tot zaterdag 29 juli 11:00

Mindful hardlopen is een geweldige manier om zowel je fysieke als mentale gezondheid te verbeteren. Door te leren hoe je bewust kunt hardlopen, kun je je lichaam beter leren kennen en de signalen die het afgeeft beter begrijpen. Zo kun je je hardloopprestaties verbeteren en blessures voorkomen.

Daarnaast kan mindful hardlopen helpen om stress en spanning te verminderen. Door je te richten op je ademhaling en het moment, kun je je gedachten tot rust brengen en je hoofd leeg maken. Zo kun je na afloop van de trainingen ontspannen en met meer energie je dag vervolgen.

De trainingen zijn geschikt voor beginnende hardlopers, snelheid is niet belangrijk, omdat iedereen op zijn of haar eigen tempo loopt. De trainingen vinden plaats op zaterdagochtend van 10 tot 11 uur. We verzamelen bij de Orbit, gevestigd aan de Odijkerweg 144 in Zeist, en lopen van daaruit de prachtige natuur in. Meer informatie over de trainingen en aanmelden kan via de website deorbit.nl/mindful-hardlopen.

Dus waar wacht je nog op? Kom ook in beweging, verbeter je hardloopprestaties en geniet van de prachtige natuur tijdens de mindful hardlooptrainingen bij de Orbit!


Locatie