Claudia y Manito
Claudia y Manito Edwin Huizing

Harp-gitaar duo Claudia y Manito in Artishock Soest

zondag 18 juni 2023 15:00 tot 17:00

Op zondagmiddag 18 juni a.s. geeft duo Claudia y Manito een akoestisch concert in podium Artishock, Steenhoffstraat 46 a te Soest. 

Bij dit optreden gaat de Paraguayaanse harp met haar melancholische geluid een dialoog aan met de flamencogitaar. Betoverende melodieën en tot de verbeelding sprekende improvisaties nemen de luisteraar mee naar een gevoelswereld vol passie, weemoed en hartstocht. 

Naast het instrumentale repertoire zingt Claudia Spaanstalige liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent. Hierbij begeleidt zij zichzelf op gitaar. Met haar zwoele stemgeluid pakt ze de toehoorder geraffineerd in.  Het vurige gitaarspel van gipsygitarist Manito geeft de muziek een extra dimensie. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende Manitas de Plata.  

De aanvang is 15.00. De entree is €12, de site www.artishock-soest.nl  telefoon 035-6019577 

Locatie