Open Mic in Poppodium De Peppel

zondag 18 juni 2023 14:30 tot 18:00

Zondagmiddag 18 juni is er weer Open Mic in Poppodium De Peppel in Zeist. Deze editie is extra bijzonder, want up-and-coming talent Archie Noble uit Engeland geeft een klein optreden. Beïnvloed door The Beatles en Bob Dylan maakt hij heerlijk aanstekelijke pop/folkliedjes. Daarna is het jouw beurt! Laat je mooiste singer-songwriterliedjes horen tijdens de Open Mic. Iedereen is welkom en de host is singer-songwriter Eric Kerns. Dit is je kans om op te treden op een mooi podium met professionele backline en apparatuur! De deuren op de Montaubanstraat 106 gaan open om 14.30 uur en de entree is gratis. Kijk op www.peppel-zeist.nl voor meer informatie.

Wil je meedoen?

Als je mee wilt doen aan de Open Mic, bereid dan 3 eigen liedjes voor die je zelf kunt zingen en spelen. Bij binnenkomst meld je je aan bij de host Eric Kerns. Op volgorde van inschrijving krijg je je plekje op het podium en mag je 3 nummers spelen. 

Kom langs

Zing en speel je niet, maar heb je zin in een middagje mooie muziek? Kom langs en laat je verrassen!

Locatie