Theaterschool KunstenHuis Idea speelt Koning Arthur in Figi

zaterdag 3 juni 2023 19:00 tot 17:44

Op 3 en 4 juni spelen ruim 100 leerlingen van alle basisklassen theater en musical uit gemeente De Bilt van KunstenHuis Idea Theaterschool de voorstelling Arthur in Theater Figi in Zeist. De kinderen uit de basisklassen van de theaterschool gaan deze keer met hun docenten met het beroemde verhaal van Koning Arthur aan de slag.Wanneer ben je een goede koning? Als je sterk bent? Heldhaftig? Moedig? Of zijn er nog andere dingen belangrijk om een goede koning te zijn? En waarom kunnen alleen jongens koning worden?In de voorstelling ‘Koning Arthur’ buigen we het beroemde middeleeuwse verhaal een beetje om. Ja, er zijn tovenaars, draken, helden en slechterikken. Maar we beloven u dat u Koning Arthur zult zien zoals u dat nog nooit hebt meegemaakt, in een voorstelling over heldenmoed, vriendschap en zelfvertrouwen.

Docenten: Maamke Hoogendoorn, Linde van Dorp, Marit Goetjaer, Leonie Schoenmakers, Bibi van den Dijck, Lisette Karten

Locatie