Golden Hours
Golden Hours nnb

Alternatieve rock en experimentele folk in De Peppel

zondag 4 juni 2023 15:30 tot 16:07

Op zondagmiddag 4 juni staat de nieuwe band Golden Hours in Poppodium De Peppel. Golden Hours bestaat uit voormalige en huidige leden van Gang Of Four, The Brian Jonestown Massacre, Tricky, The Fuzztones en The Third Sound. Een band met kilometers en verhalen, met alternatieve rock die soms donker, gespannen en hypnotiserend is, dan weer zweterig, meedogenloos en dansbaar.  Deze zondagmiddag doen ze De Peppel aan in een exclusieve show, de enige in Nederland! Wees er dus bij als je deze heren live wilt zien. Hun eerste album kwam eind maart uit en is te beluisteren via Spotify.

Support met experimentele folk

In het voorprogramma staat The World of Dust, het soloproject van muzikant en collagekunstenaar Stefan Breuer uit Bilthoven. Hij deelde het podium met o.a. Karl Blau, Calvin Johnson, I am Oak en Matthew Caws en brengt een toevluchtsoord van sereniteit in de vorm van experimentele folksongs en doe-het-zelf collagekunst.


Meer informatie

De deuren op de Montaubanstraat 106 gaan op zondag 4 juni open om 15.30 uur en tickets kosten € 12 in de voorverkoop en € 14 aan de deur. Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op www.peppel-zeist.nl

Locatie