Buitendag voor naasten van narcisten
Buitendag voor naasten van narcisten Hof van Hovenkamp

Buitendag voor naasten van narcisten

zaterdag 23 september 2023 10:00 tot 16:00

Heb jij te maken (gehad) met een narcist in je leven? En lijd je onder de gevolgen daarvan?

Op 23 september organiseert Hof van Hovenkamp een Buitendag speciaal voor mensen die lijden onder iemand met narcistisch gedrag. Tijdens deze dag ga je samen met lotgenoten in gesprek, onder begeleiding van mij als coach en ervaringsdeskundige.

Wat deze dag zo bijzonder maakt is dat we gesprekken en tips (hoe ga je om met een narcist, hoe werk je aan je eigen herstel) afwisselen met puur in de natuur zijn. Wie ben jij ook alweer? Wat heb jij nodig om te genieten van het leven? Wat zijn keuzes die gezond voor je zijn? Met een korte meditatie, een stiltewandeling en lekker in de natuur zijn, komt je weer in contact met jezelf. Je zet hiermee een stap naar een lichter, vrolijker en krachtiger leven.

Wil je zelf ervaren wat deze mix van gesprekken, natuur en coaching met je doet? Schrijf je in voor de Buitendag via de website van Hof van Hovenkamp of mail naar info@hofvanhovenkamp.nl