Klank presenteert: Moss, Wavetabler, Future Husband in De Peppel
Klank presenteert: Moss, Wavetabler, Future Husband in De Peppel -

Klank presenteert: Moss + Wavetabler + Future Husband

zaterdag 23 september 2023 20:30 tot 23:59

KLANK brengt muziekmakers samen en ondersteunt hen bij het delen van hun passie voor muziek. Tijdens KLANK presenteert ervaar je precies dat: een avond vol muziek en gezelligheid, waar je nieuwe mensen ontmoet en samen kunt genieten van live optredens.

Moss

Indierock

Moss wordt in 2003 opgericht en speelt vanaf de eerste dag mee in de indie-eredivisie. Dit doet de band met ijzersterke songs en een veelzijdige sound die door zowel fans als critici zeer worden gewaardeerd. Van indierock tot psychedelica. Modern en tijdloos tegelijkertijd. Moss brengt een uniek geluid ten gehore en weet zichzelf steeds weer te vernieuwen en te verbeteren. Bij iedere plaat die de band uitbrengt ontpopt Moss zich keer op keer als een herboren koersbepalende act. De warme, charmante pop van het debuut ‘The Long Way Back’ (2007), de bevlogen doorbraak ‘Never Be Scared / Don’t Be A Hero’ (2009), het beklemmende, elektronica-getinte ‘Ornaments’ (2012), de schimmige, krautrock-georiënteerde vierde langspeler ‘We Both Know The Rest Is Noise’ (2014), de sobere, elementaire pracht van ‘Strike’ (2017) en de internationale sound van ‘HX’ (2022).

Wavetabler (Kypski & Bram Hakkens)

Syntablism

WAVETABLER is een nieuwe show en groep ontsproten uit KLANK, bestaande uit Bram Hakkens op drums, Kypski op electronica en draaitafel en Wes Broersen van WiWo.Studio (van o.a. Charlotte Adigéry, Eefje de Visser) op het lichtontwerp. De groep ontstond nadat Kypski het UP:NEXT stipendium had gewonnen waarna hij Bram benaderde om zijn nieuwe tracks live te spelen. Hun electronische muziek wordt gemaakt door middel van live syntablism (scratchen met modular CVs), drum synthese, in een synergie van song en improvisatie. Ook ’bespelen’ Bram en Kypski het lichtontwerp live. De muziek is nog vrijwel ongereleased.

Future Husband

Indiepop

De muziek van Future Husband is het resultaat van een sterke chemie tussen de bandleden, die al jaren samen spelen in verschillende muzikale formaties, waaronder de popgroep Feng Suave. De band, bestaande uit Adura Sulaiman (zang en bas), Kiki Zwagerman (gitaar en synths), Ivar Otten (gitaar en synths) en Gino Buragevic (drums), begon als het soloproject van Sulaiman, maar al snel werkten de leden samen als collectief. De debuut-EP “I Love You Forever” werd opgenomen in een tipitent, wat het album een rustieke kwaliteit geeft die past bij de aardse muzikale gevoeligheden van de band. De EP werd gemixt door Scott Jacoby, die het organische geluid van het album op een moderne manier verfijnde. Future Husband heeft al wat Europese optredens op haar naam, waaronder op Best Kept Secret Festival, Grasnapolsky, Peckham Audio London en Botanique Brussels. Nieuwe muziek is onderweg.

Meer over KLANK vind je op www.klank.nl.

Meer informatie en tickets vind je op www.peppel-zeist.nl

Locatie