Brel leeft

zondag 24 september 2023 15:00 tot 17:27

“Olivier Laurent is een sensatie. Hij imiteert niet Jacques Brel, hij is een ware reïncarnatie!” - Frans dagblad Le Figaro

Jacques Brel herleeft tijdens een unieke tour brengt Olivier Laurant de illustere Belgische zanger met een intieme hommage tot leven. Geniet van wereldberoemde chansons in de stijl van Brel: prachtig, intens en persoonlijk.

Na een indrukwekkend theater tournee door Nederland afgelopen voorjaar en een internationale tour van meer dan 250 shows in onder meer Parijs, New York, Montréal, Brussel en Beiroet, komt Olivier Laurent dit najaar naar Zeist met een mooie tournee. Overal ter wereld weet Laurent het publiek te ontroeren. Zijn indrukwekkende eerbetoon aan het icoon van het Franse chanson, wiens ‘Ne me quitte pas’ in meer dan 1400 verschillende versies is opgenomen, vormt de basis voor een mooie avond uit!

Locatie