Afbeelding
internet free stock

Gentle Qigong

maandag 25 september 20:00 - 21:00

INFO GENTLE QIGONG

Wat is Qigong?

Qigong is een onderdeel van de Chinese bewegingsleer, die men zich aanleert om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren. Het is vergelijkbaar met yoga

Wat gaan we doen in de lessen?

We gaan zachte bewegingsoefeningen doen om de energie te stimuleren in de hele lichaam. Iedereen kan gentle qigong doen!

Waarom Qigong?

Qigong betekent letterlijk: werk (gong) met energie (Qi) (of werk met je adem). Door de zachte oefeningen worden je gewrichten soepeler, je spieren sterker, en je balans en je behendigheid verbeteren. Ademhalingsoefeningen zijn centraal in qigong. Je leert ontspannen en je energie circuleert beter. Dat is heel belangrijk in deze moeilijke en spannende tijden. 

Voor wie? 

Gentle qigong is voor iedereen! Ook als je een beperkte mobiliteit hebt. Daarnast is gentle qigong bijzonder nuttig als je lijdt aan: chronische vermoeidheid, fibromyalgie, chronische hoofdpijn of migraines, chronische stress, burn-out en emotionele onevenwichtigheid.

Wie geeft de lessen?

Alessia Ortolani is een Qigong instructor met meer dan 8 jaar ervaring, gecertificeerd bij Long White Cloud Qigong. 

Waar zijn de lessen?

Online bij jou thuis! Je moet alleen een mobiel telefoon, tablet, of pc met de Zoom app (gratis op https://zoom.us) en een internet connectie te hebben.

[Live lessen worden ook aangeboden. Stuur een email voor meer info].

Wanneer zij de lessen?

Maandag om 20.00 uur.

Wat zijn de kosten?

Een mini-cursus van 4 lessen kost €50,-

Aanmelden:

Stuur een email aan austerlitzqi@gmail.com

Iedereen kan meedoen!