Sanchez, Galan
Sanchez, Galan J.Martinez

VOLfest (wereldmuziek in Vollenhove) met Alina Sanchez en Jorge Martinez

vrijdag 5 april 2024 20:00 tot 21:00

Muziek uit Cuba

Alina Sánchez • zang

Jorge Martínez Galán • zang, gitaar, piano

Wijcentrum t’ Volle hof (Torenflat), Laan van Vollenhove 12 B

Start concert 20 uur

Tickets aan de deur of via : https://www.volfest.nl

Alina & The Galan uit Cuba is een energiek duo dat Cubaanse muziek speelt en je meeneemt naar de straten van Habana. Soms inspireert het je om te dansen en soms raakt het je ziel met rijke en intieme klanken vol gevoel.

Jorge Martinez Galan
Cubaanse singer-songwriter/componist/pianist/koorleider: Jorge Martínez Galán trad op met Antonio Pérez’ Ballet Folklorico De Oriente, werkte met legendarische Cubaanse zangers als Mayito Rivera en Pío Leyva en heeft belangrijke samenwerkingen met Gerardo Rosale, Estrella Acosta, Mark AlbanLotz en het North Sea Jazz Festival gedaan. Daarnaast werkt hij als freelancer, docent en muziekproducer.

Alina Sánchez
Cubaanse zangeres: Alina heeft opgetreden en opgenomen met vele Cubaanse en internationale acts en bands o.a. met JMGMUSIC & FRIENDS. Zandvoortse Courant Zei over haar: “Toen Alina begon met La Esencia del Cubano, gecomponeerd door onze eigen Jorge, wisten we wat een fantastische zangeres Alina Sanchez kan zijn! Ze pakte haar stem als het ware laag voor laag uit! Van helder en een beetje schel naar meer innerlijk warme en diepe klanken die afwisselend geluk, verlangen, verdriet en heimwee van laag naar hoog uitdrukten. Ze heeft een enorme techniek tot haar beschikking en vele klankkleuren. Gewoonweg prachtig!”

https://www.facebook.com/volfest

Locatie