Xander Rijkee, Samantha Nice, Martine van Wensveen
Xander Rijkee, Samantha Nice, Martine van Wensveen Walter Charité

Theeceremonie & klankbad in het bos

15 september 2021 om 14:12 Sport Deel je nieuws

?????????????????????????? ???? ???????????????? ???? ?????? ??????

Super enthousiast zijn we!

In een verrijkende samenwerking met Xander Rijkee (Dreams of Clay) hebben we iets compleet nieuws gecreëerd:

Een unieke en magische ervaring die je in staat stelt naar binnen te keren, contact te maken met je innerlijke wijsheid en thuis te komen bij jezelf.

Op woensdagmiddag 22 september nemen wij, Xander, Martine en Samantha, je mee naar een prachtige plek in het bos bij Driebergen. Op deze mooie en centraal gelegen locatie gaan we iets bijzonders doen.

Midden in de natuur, op een open plek in het bos, geven we een theeceremonie gevolgd door een intuïtief klankbad. Tijdens de theeceremonie, geleid door Xander, drinken we in stilte steeds kleine beetjes van een speciaal op de gelegenheid afgestemde thee. Langzaam zal de thee, de smaak en de energie zich ontwikkelen en op elk moment is er een ander aspect van de thee te beleven. Die ervaring stelt ons in staat onze aandacht naar binnen te richten.

Eenmaal aangekomen bij die stille plek in jezelf, nemen Samantha en Martine je mee naar hun wereld van stem en klank, waar de diepere lagen (aan)geraakt mogen worden. Vanuit zachte, vrouwelijke energie nodigen zij je uit om thuis te komen bij jezelf, in een warme koestering van intuïtieve zang en klank. Instrumenten die een rol zullen spelen zijn shrutibox, gitaar, diverse klankschalen, sansula, windgong, ocean drum, rav drum. Ook de prachtige liedjes van Martine zijn onderdeel van de klankreis.

De theeceremonie start om 13.30 uur en zal na ongeveer 1 uur overvloeien in het klankbad. De middag eindigt rond 16.00 uur.

Na afloop krijg je een speciale handgemaakte theekom inclusief thee mee naar huis. Een mooi aandenken aan een bijzondere middag en een mogelijkheid om de helende werking van thee verder te ontdekken.

Investering: 79,50 euro

Let op, we hebben maar ruimte voor 7 deelnemers. Wil je zeker zijn van een plekje, geef je dan nu op door een mail te sturen naar stemenklankwerk@gmail.com

Aanvullende informatie:

- We verzamelen om 13.15 uur op de parkeerplaats: Grote Boswei, Arnhemse Bovenweg 3971, Driebergen-Rijsenburg 

- De parkeerplaats is ook met openbaar vervoer prima te bereiken.

- Meenemen: spullen om een fijne zit- en/of ligplek in wat hoger gras te creëren. Je kunt denken aan een yogamatje, een campingstoel, kussentje en dekentje.

Mail of bel ons gerust als je verder nog vragen hebt:

stemenklankwerk@gmail.com /06 54264896

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie