Een van onze elektrische deelauto's op het Emmaplein Zeist
Een van onze elektrische deelauto's op het Emmaplein Zeist Mel Boas

Samen Slim Rijden Zeist genomineerd

7 november 2021 om 18:09 Sport Deel je nieuws

Samen Slim Rijden Zeist is genomineerd voor de Challenge Elektrich Rijden Versnellen.

Met elektrische deelauto’s draagt Samen Slim Rijden Zeist fors bij aan het stimuleren van elektrisch rijden. Samen met de activiteiten in andere gemeenten hebben we vanaf de start in augustus 2018 ruim 300 mensen gestimuleerd elektrisch te gaan rijden. Dat is een van de redenen om Samen Slim Rijden Zeist te nomineren voor de Challenge Elektrisch Rijden Versnellen. Deze Challenge is georganiseerd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om met innovatieve oplossingen te komen om antwoord te geven op vragen als: Kom ik wel ver genoeg? Hoe werkt het elektrisch rijden? Welke auto wordt het? Hoe kan ik dat betalen?

Samen Slim Rijden Zeist is elektrische auto’s delen onder bekenden, met de buurt. Delen in warme kring noemen we dat. Met uitleg door buurtgenoten en natuurlijk voldoende beschikbaarheid van de auto’s. Komende maanden gaan we ook kleinere auto’s naast de familieauto’s introduceren en bovendien een transport/verhuisbus. Alles elektrisch, betaalbaar en duurzaam.

Andere kandidaten voor de Challenge zijn onder meer aanbieders van innovatieve laadoplossingen, en een ontwikkelaar van zonne-stadsauto’s. Op 19 november wordt op de World of eMobility in Haarlemmermeer de winnaar bekend gemaakt.

Wil je meer weten of zelf ervaren hoe prettig het delen van en rijden in een elektrische auto is ? Kijk dan op onze site www.samenslimrijden-zeist.nl of meld je daar aan voor een proefrit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie