Zeister harmonie KZHM tijdens een eerder Najaarsconcert in de Sionskerk
Zeister harmonie KZHM tijdens een eerder Najaarsconcert in de Sionskerk Roland Vaandrager

Najaarsconcert KZHM in Sionskerk

8 november 2021 om 22:55 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 20 november organiseert de Zeister harmonie KZHM haar Najaarsconcert in de Sionskerk in Zeist. De harmonie staat deze avond onder leiding van Bert Willemsen, de vaste dirigent van het KZHM. 

Ter voorbereiding voor het concert hebben we Bert Willemsen gevraagd waarom hij naar dit concert uitkijkt: “Ik kijk uit naar dit concert omdat ik eindelijk na twee jaar weer een concert mag geven met het KZHM. Sinds dat ik dirigent ben geworden bij het KZHM hebben we maar één concert samen mogen geven op 30 November 2019, daarna kwam de Corona-pandemie roet in het eten gooien.

Dat we nu bijna 2 jaar later weer samen een concert kunnen geven vind ik echt heel erg fijn.

Het wordt een bijzonder concert omdat zowel het Leerlingenorkest als het Groot Orkest heel hard hebben gewerkt om een mooi programma in te studeren in de relatief korte tijd die we hadden na bijna 1,5 jaar geen muziek maken.

Het hoogtepunt van het concert wordt volgens mij eigenlijk het hele concert! Ik zie er naar uit om de diversiteit in muziekstijlen te laten horen, ik denk dat ons publiek aangenaam verrast zal zijn met wat wij in petto hebben voor ze. Daarnaast ben ik trots op hoe het KZHM na de Corona onderbreking weer verder is gegaan met muziek maken! Ik hoop dat we een avond met mooie muziek en gezelligheid kunnen overbrengen, maar ik ben daar eigenlijk van overtuigd!” 

Het concert vindt op 20 november 2021 plaats in de SIonskerk in Zeist. Het concert start om 20:00 uur, de deuren gaan open om 19:30 uur. Kaarten kosten € 10 voor volwassen, € 5 voor kinderen tot 16 jaar en  kunnen gekocht worden via de website van het KZHM. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie