NIeuwe sfeerverlichting centrum Zeist.

16 november 2021 om 09:42 Lokaal Deel je nieuws

Beste redactie,

In onderstaand bericht informeren wij u over de nieuwe sfeerverlichting die vanuit stichting Hart van Zeist in het hele centrum van Zeist is opgehangen.

Dit jaar zijn we overgegaan op een nieuwe leverancier en wordt de verlichting in het centrum op een aantal punten stevig uitgebreid. Ons mooie centrum verdient dit ook.

De uitbreiding betreft voornamelijk de gebieden: Voorheuvel, 1e Hogeweg en de Donkere Laan. Hier zijn nu vrijwel alle bomen mooi verlicht. Voor alle verlichting geldt dat er gebruik wordt gemaakt van nog zuinigere (led) verlichting dan voorheen. En de stroom die we gaan verbruiken wordt volledig gecompenseerd door het gecertificeerd aanplanten van bomen.

Door omstandigheden wegens corona bij de fabrikant is helaas de levering van de verlichting voor de Slotlaan vertraagd. Naar verwachting zal de verlichting daar binnen 1 a 2 weken worden geïnstalleerd.

Toch is dit geen reden voor Hart van Zeist om de verlichting in het centrum aan te zetten. Vanaf a.s. maandag (15 november) zal in de rest van het centrum de nieuwe verlichting branden. Wij hopen daarmee een mooie bijdrage te leveren aan de sfeer in deze belangrijke periode voor onze ondernemers.

De nieuwe sfeerverlichting in het centrum van Zeist wordt verzorgd en gefinancierd door Stichting Hart van Zeist. Vanuit de gemeente Zeist ontvingen wij een bijdrage vanuit de regeling “stimuleringssubsidie winkelgebieden Zeist”.

Stichting Hart van Zeist

Thomas Onderwater, centrummanager

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie