Sjors Sportief & Sjors Creatief
Sjors Sportief & Sjors Creatief Sportstimulering Nederland

Sjors Sportief en Sjors Creatief in de gemeente Zeist

30 november 2021 om 21:08 Sport Deel je nieuws

Goed nieuws voor de basisschoolleerlingen in de gemeente Zeist. In februari ontvangen ze van Sjors Sportief en Sjors Creatief de nieuwe ‘Sjorsboekjes’. Hiermee kunnen ze ook dit schooljaar weer ruim vijftig sport- en cultuuractiviteiten ontdekken, vaak gratis. Het is het zesde schooljaar op een rij dat de gemeente Zeist het succesvolle sport- en cultuurstimuleringsproject aanbieden.

Van badminton en turnen tot en met schilderen en knutselen: dankzij Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen basisschoolleerlingen in Zeist ook dit jaar weer vrijblijvend ontdekken welke sport of creatieve activiteit het beste bij ze past. In februari ontvangen ze het nieuwe ‘Sjorsboekje’. Dat staat vol met activiteiten die ze vaak gratis kunnen ontdekken.

Kennismaken met sport en cultuur

Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn een initiatief van de gemeente Zeist in samenwerking met de regionale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders. Jordy Kurvers,  buurtsportcoach Sportief Zeist in opdracht van de gemeente Zeist: “Als gemeente vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen kennismaken met sport en cultuur. Sjors maakt het voor basisschoolleerlingen al zes jaar mogelijk om het veelzijdige aanbod aan sport- en cultuuractiviteiten in onze gemeente te ontdekken. Zónder dat ze daarbij meteen lid hoeven te worden. En in de meeste gevallen is het nog gratis ook.”

De Sjors-formule

Een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem zorgt ervoor dat kinderen zich heel eenvoudig kunnen inschrijven voor proeflessen bij een sportvereniging of cultuurinstelling. Tegelijkertijd biedt het de aanbieders van sport en cultuur een uitgelezen kans om nieuwe, jonge leden aan zich te binden.

Inschrijven voor activiteiten

Het nieuwe aanbod wordt in februari gepresenteerd in het Sjorsboekje, dat leerlingen van groep 1 tot en met 8 van alle basisscholen in Zeist op school mee naar huis krijgen. “Sjors blijkt een succesvolle manier om kinderen in contact te brengen met sport en cultuur”, aldus Kurvers. “Inschrijven voor de activiteiten kan vanaf 18 februari 2022 via de website www.sportplezierbeginthier.nl. Ik heb er alle vertrouwen in dat we het totale aantal inschrijvingen ook dit jaar weer weten te overtreffen.”

Heeft u vragen naar aanleiding van dit persbericht? Dan kunt u contact opnemen met Jordy Kurvers, buurtsportcoach Sportief Zeist namens de gemeente Zeist: jordy@sportiefzeist.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie