Afbeelding

Gespreksgroep vereniging Ouders Overleden Kind in Zeist

17 februari 2023 om 20:02 Achtergrond

ZEIST De vereniging Ouders Overleden Kind start een gespreksgroep in Zeist op 21 februari, 19.15 uur in Gebouw Midland, Arnhemse Bovenweg 12-103, Zeist.

Dit een lotgenotengroep onder leiding van Martine en Carla, allebei ouder van een overleden kind. De groep komt achtkeer bij elkaar.

De avonden verlopen als volgt. Na een welkom met koffie/thee steekt ieder een kaars aan en noemt hierbij de naam van de kinderen. 

De eerste keer neem je een foto en/of een iets dierbaars van je overleden kind mee. Met elkaar gaan de deelnemers dan in gesprek over hun geliefde overleden kinderen en over wat er zoal voor, tijdens en vanaf het overlijden is gebeurd.

Thema’s die aan bod komen kunnen zijn het afscheid, wie was je kind, je omgeving, je relatie, gevoelens, betekenisgeving, werksituatie, rituelen en bijzondere dagen. De deelnemers delen met elkaar wat hen raakt en waar ze mee worstelen.

Het delen met lotgenoten kan je verdriet een stukje lichter maken. Hoe verschillend de ervaringen ook zijn, de deelnemers hebben een overeenkomst. Die is het pad van de rouw.

Aanmelden verloopt via het formulier op de website: https://www.oudersoverledenkind.nl/

Eerst meer informatie? Die ontvang je ook na inzending van dit formulier. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie