Kelly (links) en Kim de Jong in de diepe winkel. De fleurige schorten zijn te koop!
Kelly (links) en Kim de Jong in de diepe winkel. De fleurige schorten zijn te koop! (c)

Geniet van lekkere lente met Kooklust De Bilt

21 maart 2023 om 04:04 Achtergrond

DE BILT Of je nou een complete keukeninventaris zoekt of een degelijk aardappelmesje, bij Kooklust ben je aan het goede adres. Kim, Kelly en moeder Ineke de Jong hebben alles in huis voor jouw ultieme kookbeleving. De winkel is een walhalla voor elke keukenprins en -prinses.

Als je in de buurt bent moet je zeker eens binnenlopen bij Kooklust en rondkijken in de rijkgesorteerde winkel die bekend staat om de mooie merkpannen van onder meer Demeyere, Le Creuset, Scanpan en TVS, de pan met anti-aanbaklaag op plantaardige basis. 

DEGELIJKE MERKEN

Je vindt er ook mooi vormgegeven elektrische apparaten van degelijke merken zoals Zwilling, Magimix en Graef en een brede sortering toebehoren. Zeven, raspen, vijzels, een knoflookpers of een kookthermometer; Kim, Kelly en Ineke vertellen je graag welke variant voldoet aan jouw wensenlijstje. ,,Kooklust is beslist geen dure winkel’’, streept Kelly eventuele vooroordelen weg. ,,We verkopen kwaliteitsproducten waar je soms iets meer voor betaalt, maar die gaan dan wel heel lang mee en dat bespaart kosten en past helemaal in het hedendaagse duurzaamheidsdenken.’’


MESSENSLIJPER 

Ook duurzaam is het bezoek van de messenslijper, elke laatste donderdag van de maand. Kim: ,,Messen en scharen inleveren op woensdag en ophalen op vrijdag.’’
Ook voor nieuwe messen ben je bij Kooklust aan het goede adres. Je vindt kwalitatief hoogwaardige koksmessen van Japanse en Europese makelij, messenblokken, magnetische strips en mooi aanzetstaal om je messen in perfecte conditie te houden.


BUITEN KOKEN 

Met het mooie weer in aantocht krijgt het buiten koken weer een prominente plek in de zaak. De razend populaire kleine en de grote houtskool BBQ’s van Big Green EGG zijn direct leverbaar, desgewenst met een ruime keuze aan accessoires. Helemaal hot zijn de draagbare, houtgestookte pizzaovens van Ooni. Met enige regelmaat zijn er verkoopdemonstraties bij Kooklust. Houd de website in de gaten!


TROUW- EN RELATIEGESCHENKEN

Veel producten van Kooklust zijn bij uitstek geschikt als trouw- en relatiegeschenk. Houten producten zoals pollepels, snijplanken en borrelplanken kunnen desgewenst door Kelly’s echtgenoot John worden voorzien van een houtgravure. Een wens, een woord of het logo, het is allemaal mogelijk. De apparatuur is in huis zodat dit desgewenst snel kan worden geregeld.
Naast serviesgoed van ondermeer Blond Amsterdam en Bunzlau Castle en DDDDD keukentextiel hebben Kim en Kelly allebei een eigen specialisme. Theeliefhebber Kim heeft een aantrekkelijke sortering thee bijeengebracht. Kelly is van huis uit banketbakker en dat is te zien in het schap met bakproducten en benodigdheden. Nog een handig weetje voor (groot-)ouders: Kooklust verhuurt bakvormen van cijfers.


Kooklust vind je aan de Hessenweg 155 in De Bilt. Met blauwe schijf parkeer je gratis. Meer informatie: tel.030-2203011 of info@kooklust121.nl

Kijk ook op: www.kooklust.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie