Son Mieux kreeg de bezoekers van het Slottuintheater op de banken.
Son Mieux kreeg de bezoekers van het Slottuintheater op de banken. (c)

Vier keer volle bak in Slottuin Zeist

15 augustus 2022 om 07:23 Activiteiten

ZEIST Op de Nassau Odijklaan werden de laatkomers al begroet door het gejuich van het publiek in het openluchttheater in de tuin van Slot Zeist, toen vrijdagavond de razendpopulaire band Son Mieux daar optrad. 

De enthousiaste bezoekers maakten nog meer geluid dan de band zelf. Ze stonden op de banken en zongen elk nummer van de zevenkoppige formatie luidkeels mee.

TIVOLIVREDENBURG EN DE PEPPEL Het concert van Son Mieux was het laatste in een reeks van vier concerten die De Peppel en TivoliVredenburg samen organiseerden in het Slottuintheater. De programmering was in handen van TivoliVredenburg, de organisatie ter plekke werd verzorgd door De Peppel. Met Son Mieux haalde de organisatie een klapper in huis. 

EDISONWINNAAR De zevenkoppige band uit Den Haag won in april een Edison en maakt zich op voor een Europese tournee in het najaar. Het concert was in een mum van tijd uitverkocht. Enkele fans die achter het net visten nestelden zich langs de slotvijver, in de hoop toch nog een kaartje te bemachtigen.

VIERDE EDITIE In 2017 vonden voor het eerst in deze opzet concerten plaats in het Slottuintheater en dat begin smaakte naar meer. Na twee jaar onderbreking (vorig jaar stond er wel een serie in de steigers maar ook die ging toch niet door) was dit dus de vierde editie van de Slottuinconcerten. Vier waren het er, allemaal in perfecte weersomstandigheden. Het begon woensdag met een andere razendsnel opgekomen ster: Meau. Met ‘Dat heb jij gedaan’ behaalde zij eind vorig jaar de top van de hitlijsten en sindsdien is ze mateloos populair: ook haar optreden was snel uitverkocht.  

LUCKY FONZ III Na Meau was het podium donderdag voor een inmiddels bijna oud-gediende: Lucky Fonz III, die in zijn eentje het hele theater meekreeg met zijn Nederlandstalige liedjes. 

JETT REBEL Vrijdag was Jett Rebel ook al goed voor een uitverkocht huis en zaterdag sloot Son Mieux de serie af - nou ja, niet helemaal: zondag mocht kinderpopband Torenhoog profiteren van de installatie die voor deze concertreeks was opgebouwd, met een optreden in het programma van de Stichting Slottuintheater.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie